Oorsprong

Mark Balk is geboren in 1972 in de Voedvrouwenschool Heerlen. Hij groeide op in Landgraaf en woont en werkt momenteel vanuit Bocholtz. Mark woont samen met Chantal, de liefde van zijn leven.

Na zijn studie bedrijfseconomie aan de MEAO volbracht Mark ook deze studie met succes aan de HEAO te Sittard. Daarna behaalde hij zijn Master Internationaal Sportmanagement aan de Johan Cruyff University in Amsterdam.

De ondernemer Mark Balk is bezeten van sport, welzijn en maatschappij. Het leggen van verbindingen, het bewerkstelligen van coöperaties en het creëren van synergiën is wat Mark Balk fascineert en interesseert. Positief en enthousiast laten bloeien en stralen is een van de pijlers van Mark Balk. 

“Met nationale en internationale bagage in mijn rugzak ben ik na mijn studie aan de Johan Cruyff University direct zelfstandig geworden. Missies met passende visies ontwikkelen, begeleiden en bewerkstelligen, soms op een gangbare wijze, soms met een out of the box benadering, echter vanzelfsprekend te allen tijde naar wens en tevredenheid van de opdrachtgever.”